Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Γράμμα προς έναν ανώνυμο σύντρολλο επανάστατη


Προσπαθώ να γράψω ένα σοβαρο τρολλικό κείμενο για να το διαβάσει κάνας άτριχος νέος που την είδε αναρχια και γαμάω τις μάνες του συστήματος κλπ.

Λοιπόν άκου να δεις μικραστικέ στόκε που φοράς all star, κάνεις νταφού(για να την πεις στον μπαμπά σου) που αράζεις σε πάρκα και σε καταλήψεις αλλά δεν έχεις την ιδεολογική ταυτότητα απλά εισαι στην φάση γιατί έτσι πρέπει!!!

Μικροαστέ στόκε το παραμύθι τελειώνει απο εκεί που θα τελειώσεις την σχολή σου, αρχικά θα πάς εξωτερικό με τα λεφτά των γονέων σου(εαν τα διαθέτουν), μετά εαν δεν διαθέτεις τα φράγκα θα πας στρατό(θα ξυρίσεις μούσια και μαλλια) θα δέχεσαι διαταγές απο ΣΤΟΚΟΥΣ στρατοκάβλους-πουτάνας γιους και καλά όλοι σου λένε διακοπές αλλά μάγκα εκει δεν θα ειναι διακοπές αλλά μια απλή προσαρμογή στην πραγματικότητα που μέχρι τότε θα την αγνοείς, αργότερα θα ψαχτείς σε δουλειά με 500 ευρώ το ανώτερο και θα έχεις το νταβά αφεντικό να σου λεει γιατί αργείς, θα γινεις ο ντελιβεράς μιας εταιρείας και θα δουλέυεις ίσα ίσα για να μπορείς να την πιείς...τότε ο σύντροφος σου που σου έχει τάξει μεγάλη επανάσταση θα την έχει κάνει σιγά αφού το μόνο τον νοιάζει ειναι να γαμάει μουνίτσες εναλλακτικές!!!

Θα πέσεις σε ενα κενό θα πεις τι διάολο γινεται ρε πούστη....πλέον θα έχεις μπαγιατέψει και στο τέλος θα πεις ρε πούστη τι κάνω τώρα...θα πίνεις και θα πίνεις και στο τέλος ίσως καταλήξεις σε καμία κλίνικη για ΣΙΣΑ(googlαρε να μάθεις τι ειναι το ΣΙΣΑ)

Μπορεί βέβαια η ιστορία να φαίνεται κάπως υπερβολική αλλά η κοινωνία ειναι εχθρική και μην ξεχνάς μερικά αποσπάσματα απο έναν Ρώσο Επαναστάτη του περασμένου αιώνα

 η φύση του αληθινού επαναστάτη δε χωρά ρομαντισμούς, κάθε είδους συναισθηματισμό, αγαλλίαση ή ενθουσιασμό. Δεν έχει μέρος επίσης για προσωπικό μίσος ή εκδίκηση. Το επαναστατικό πάθος, που φωλιάζει μέσα του σαν μόνιμη κατάσταση, πρέπει ανά πάσα στιγμή να συνδυάζεται με ψυχρό υπολογισμό. Παντού και πάντα πρέπει να είναι όχι υπό την επήρεια των προσωπικών του παρορμήσεων, αλλά των γενικών συμφερόντων που υπαγορεύει η επανάσταση.

ο επαναστάτης διεισδύει στον κόσμο του κράτους, της κυρίαρχης τάξης και της αυτοαποκαλούμενης κουλτούρας, και ζει μέσα του μόνο γιατί πιστεύει στην γρήγορη και ολική τους καταστροφή. Δεν είναι επαναστάτης αν νιώθει έλεος για οτιδήποτε σ αυτόν τον κόσμο. Εάν είναι ικανός, πρέπει ν αντιμετωπίσει την καταστροφή μιας κατάστασης, μιας σχέσης ή κάθε προσώπου που αποτελεί μέρος του κόσμου αυτού – καθένας και κάθε τι πρέπει να του είναι εξ ίσου απεχθή. Τόσο το χειρότερο γι αυτόν εάν έχει οικογένεια, φίλους κι αγαπημένους μέσα στον κόσμο αυτό: δεν είναι επαναστάτης εάν μπορούν να σταματήσουν το χέρι του.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οχι δεν εισαι εντάξει...μαλάκα Μikeius


                  Μα δεν υπάρχει πιο εμετικό απο αυτό το βιντεο εντάξει εισαι ο Μιχάλης ο Mikeius που φοράς μάσκα...αλλα τι πάς να μας πεις...το φρέσκο σε έκανε ρόμπα  και ο γιατρολλ και τώρα ύστερα αφοτου σε έκραξε ο κόσμος έβγαλες το πρόσωπο και λές εντάξει...

Μα ποιος νομίζεις οτι εισαι;

Τι διάολο συμβαίνει σε αυτή την Χώρα που κάποιοι κάνουν hype μονο και μόνο για να προβληθούν...η πουτάνα η γκλαμουριά που λέγανε παλια και η Βαβυλώνα δεν αφήνει πολλούς να αγιάσουν.

Μιχαλάκη εισαι ακριβώς οτι ο Εθνικός Στάρ στον Καμπούρη εισαι τίγκα γραφικός και τίγκα ψώνιο που με κάνεις και νιώθω ένα υπέρτατο σκουλίκι απο την ματαιοδοξία σου.

Αμα το παίξεις κρίτης, ξερνάς χολή και κάνεις βίντεο με ατάκες δημοτικού με μερικές τρολο εξυπνάδες απο το mirc τότε έχεις πολλά προβλήματα αγόρινα μου!!!

Παίξε κανα βίντεο γκεημ με τον Βασιλικό Ντούρβα(άλλο ενα καθυστερημένο ζώο που πάω στοίχημα θα ειναι ΡΕΑΛ και ΠΑΟ) και όλα ειναι κομπλέ!!!

Μην φοβάσαι αυτό που κάνεις έχει ψωμί αρκετά  γαμημένα παιδάκια θα σε μιμηθούν και να γράφουν παρόμοιες ατάκες που κάνουν την Ελλάδα και τον κόσμο μας υπερήφανο!!!\
keep the good work...και στο τέλος ας γεμίσουμε και με άλλους κλαρινογαμπρούς, καριόλες του fb και διάφορα άλλα groups με χιλιάδες φαν τους μιχάλη!!!

Μια μεγάλη ομάδα γεννιέται και ήρθε για να μείνει


Μια μεγάλη ομάδα γεννήθηκε στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ,πέρυσι ο Ολυμπιακός πήρε ένα ζόρικο τελικό απο την υπερομάδα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φέτος όμως οι βάσεις υπήρχαν  και επαιξέ  το απόλυτο μπάσκετ που έχω να το δώ απο την εποχή της Γιουγκοπλάστικα


Μιλάμε για μια υψηλή τεχνική ομάδα με σκληρή άμυνα και με καλοδουλεμένο team που παίζει transition game και βγάζει σουτ, ειναι εξελιγμένο είδος μπάσκετ που  ουτέ καν ο περυσινός Ολυμπιακός του μαέστρου Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν έπαιζε όπως η φετινή ομάδα που φάνηκε πως έχει στόχο και όραμα να παίξει ουσιαστικο basketball.

Ειναι θέμα παιδείας και δουλειάς που η ομάδα αυτή έχει πάει τοσο γερά και ένα βήμα πιο πέρα το ρημαγμένο basketball που είχε την εύνοια της διαιτησίας πριν κάτι χρόνια απο κάποιους εξάστερους πρωταθλητές.

Μπορεί βέβαια Ολυμπιακός να μην έχει παικταράδες  αλλά έχει ομάδα, δεν έχει άστερες όπως ο ΠΑΟ είχε επί Ομπράντοβιτς όπως ο Διαμαντίδης, ο Μποντίρογκα, ο Ρέμπρατσα, ο Χατζηβρέττας κ.α
 Δεν έχει παίκτες που ξεχωριζουν. ακόμα και ο Σπανούλης σπάει τον εγωισμό του και τα δίνει όλα για τους συμπαίκτες του.

Αυτο ειναι που το κάνει ξεχωριστό και πραγματικά παίζει το ουσιαστικό basket και όχι αυτό που ειναι προβλέψιμο, κάτι που δεν περιμένα εγώ απο την ομάδα αυτή την φετινή χρονιά.
Ο μπαρτζώκας έδειξε οτι έχει τα καρύδια να ειναι ο προπονητης του μέλλοντος και να είστε σίγουροι οτι θα γράψει μεγάλη ΕΠΗ αυτός ο άσιμος προπονητής που μες στον ΣΕΦ τον έκραζαν ορισμένοι επιστήμονες(κλασσικοι μαλάκες νεοΕλληνες που τα ξέρουν όλα)

Παρατηρούμε λοιπόν οτι στον ρημαγμένο αθλητισμό και σε μια αυτιστική κοινωνία το παράδειγμα του μπασκετικού Ολυμπιακού μας δείχνει οτι κάποιοι εδώ στην Ελλάδα όταν έχουν όραμα και πίστη τα καταφέρνουν

                         
ΥΓ                                                                                                                                               Θυμηθείτε απο τώρα οτι αυτή η ομάδα και του χρόνου θα ειναι στο τελικό της Euroleague