Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΥ.ΡΙΖΑ τρολλάρει εμάς(το είδαμε κ αυτό)


Ο ΣΥ.ΡΙΖΑ λέει καλεί τον λαό σε απεργιακή κινητοποίηση στις 12 του Νοέμβρη;


Διαβάζοντας την ανακοίνωση του τμήματος εργαζομένων του Σύριζα που καλεί τους εργαζόμενους να απεργήσουν την Πέμπτη 12/11 και μάλιστα μαζικά, σου δημιουργούνται δύο «πακέτα» συναισθημάτων: το ένα έχει να κάνει με την ιλαρότητα και το άλλο με την οργή.
Ειδικά στο σημείο εκείνο που περιγράφεται ότι οι αγώνες των εργαζομένων θα βοηθήσουν την κυβέρνηση στη σημερινή της διαπραγμάτευση! Έτσι συνεπώς εξηγείται η φροντίδα να μετατεθεί η απεργία της ΑΔΕΔΥ για το Νοέμβριο. Έπρεπε να περιμένει τη «διαπραγμάτευση». Για να μπορεί η κυβέρνηση με αρωγό την λαϊκή κινητοποίηση να αποσπάσει κάποιες ισοδύναμες συνθήκες σφαγής των λαϊκών δικαιωμάτων. Να μη σφαγιαστεί το 60% της πρώτης κατοικίας στους πλειστηριασμούς αλλά το 40% για παράδειγμα. Επιβεβαιώνονται τελικά όλοι εκείνοι οι ειδικοί περί της ψυχολογίας που λένε πως από υποκειμενική άποψη μπορεί να υποστηριχτεί το οτιδήποτε και να «κατασκευαστούν» λόγοι και εξηγήσεις για κάθε τι.

Τι ναρκωτικά μοιράζουν εκει στην Κουμουνδούρου;


Θεωρώ οτι αυτό το μόρφωμα που εξουσιάζει και στήνεται στα τέσσερα στους Ευρωπαίους...θα κάνει την χειρότερη ζημία απο την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου διότι αυτοί εκτός ότι κάνουν διορισμούς στα δικά τους παιδιά...ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και μέτρα σκληροπυρηνικά

Πουλήσαν τα Αεροδρόμια ας πουμε τα όποια ειναι στο ΦΕΚ, ένας νόμος του Σαμαρά που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖΑ

Δεν ειναι τρολιά όμως η κατάσταση ειναι σοβαρή και δεν χωράει τώρα τι ψήφισες πριν και τι είσαι ιδεολογικά...ετουτοι εδώ ειναι επικίνδυνοι, τα χειρότερα τρολς του κόσμου!!!

Θα μου πεις ρε μαλάκα τους ψήφισε ο κόσμος;
ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;
45% αποχή...ο κόσμος δεν πήγε έγραψε τα κόμματα εκει που δεν πιάνει μελάνι!!!

Και από πότε επειδή ψήφισες ένα κόμμα που βγαίνει στην εξουσία πρέπει να σε πηδάει;
Που το είδατε αυτό ρε να γίνεται;

Αυτό υποτίθεται ήταν προνόμιο της δεξιάς...πλέον έγινε και προνόμιο της "αριστεράς"

Δύο πράγματα πρέπει να γίνουν ή θα αντισταθούμε στον δρόμο στους συριζαίους που μας τρολλάρουν στα μούτρα η να βγάλουμε το σκασμό...για να δουμε τώρα τις συλλογικότητες!!!

Θα κάνουν αβαβά επειδή κυβερνάνε οι (πρώην!!!) κολλητοί τους ή θα ρίξουν τις μολότοφ εκεί που πρέπει;