Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σκότωσε τον Καταθλιπτικο κνίτη που κρύβεις μέσα σου


Εισαι μέλος του κόμματος η πρώην μέλος και νομίζεις οτι χρειάζονται ΟΛΑ καθοδήγηση, βάζεις ταμπέλες σε ανθρώπους με βάση το τι ψηφίζουν, βρίζεις αντιφασίστες αναρχικούς-δεξιούς  σαν καθοδηγητές του Κεφαλαίου και στο τέλος επιμένεις οτι έχεις δίκιο....

Ο σύγχρονος κνίτης η αριστερό φασίστας όπως τον λέμε, ειναι ο άνθρωπος που έχει τσακωθεί με την ΛΟΓΙΚΗ, πάντα θα θέλει καθοδηγητή και πάντα θα θέλει να έχει μια ιδέα πάνω απο το κεφάλι του.

Είναι τοσο fail που ακόμα και εσύ που συμφωνείς σε κάποια πράγματα μαζί του, θα σε βγάλει λάθος και στο τέλος θα σου πει ότι χρειάζεσαι ανάμορφωση και καθοδήγηση.

Γνωστή τακτική ενός κνίτη η ενός κομμουνιστή ανθρώπου που ακόμα δεν έχει καταλάβει οτι ο κόσμος δεν είναι η φάρμα των ζώων. οτι η ελευθερία που υποστηρίζει δεν ειναι τίποτα άλλο απο έναν κεκαλυμμένο φασισμό

Αυτή η τακτική ειναι ακριβώς  ίδια με την θέση που έχει το ΛΑ.ΟΣ και η ακροδεξιά ναζιστική οργάνωση Χ.Α διότι και οι δύο υποστηρίζουν τον φασισμό, δεν εννοείται λοιπόν να έχεις μια θέση οτι οι σοφοί ειναι αυτοί που μας εξουσιάσουν και θα δώσουν ένα κράτος δικαίου που όλοι ονειρεύομαστε.
Κομμουνισμός και Ναζισμός ειναι έννοιες ταυτόσημες(ιστορικά έχει αποδειχτεί κιόλας βλέπε το γνωστό 

Ειναι όντως τοσο fail αυτή η λογική που και να το δούμε ιστορικά η ένδοξη CCP κατάρρευσε επειδή ο κόσμος που ζούσε βαρέθηκε την κομματική ελίτ που έκανε κουμάντο και πέρασε στο άκρο που χλεύαζε δηλαδή τον καπιταλισμό.

Στο σήμερα λοιπόν επάνερχεται το ζήτημα Δημοκρατία η Ολιγαρχία και μπαίνει ξανά με νέα λογική δηλαδή οικονομική ανεξαρτησία και με την παραγωγή να την απασχολούν οι κάτοικοι της Ελλάδος η πρέπει να έχουμε οικονομικό έλεγχο απο ξένες δυνάμεις που θα έχουν για πάντα το πλουταπαραγωγικό πλούτο και εμάς σαν δούλους.

Δεν ζούμε σε δημοκρατία όπως ορίζεται απο την παλαιά έννοια της, δεν έχουμε άμεση εμπλοκή με τους εκπροσώπους μας, κάθε κόμμα εξουσιάζεται απο ξένα κέντρα, άρα ειναι άτοπο να μιλάμε για κομμουνισμό διότι και ο Κομμουνισμός έχει αποδείξει οτι ήταν στο ίδιο νόμισμα με τον Καπιταλισμό!!!
Άρα οι Θεωρίες πήγαν στράφι...όλα τα άλλα ειναι λόγια για να τα λέμε σε χαζό τρολς για να τα  πηδάμε η να κάνουμε κανα μπάφο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου