Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οχι δεν εισαι εντάξει...μαλάκα Μikeius


                  Μα δεν υπάρχει πιο εμετικό απο αυτό το βιντεο εντάξει εισαι ο Μιχάλης ο Mikeius που φοράς μάσκα...αλλα τι πάς να μας πεις...το φρέσκο σε έκανε ρόμπα  και ο γιατρολλ και τώρα ύστερα αφοτου σε έκραξε ο κόσμος έβγαλες το πρόσωπο και λές εντάξει...

Μα ποιος νομίζεις οτι εισαι;

Τι διάολο συμβαίνει σε αυτή την Χώρα που κάποιοι κάνουν hype μονο και μόνο για να προβληθούν...η πουτάνα η γκλαμουριά που λέγανε παλια και η Βαβυλώνα δεν αφήνει πολλούς να αγιάσουν.

Μιχαλάκη εισαι ακριβώς οτι ο Εθνικός Στάρ στον Καμπούρη εισαι τίγκα γραφικός και τίγκα ψώνιο που με κάνεις και νιώθω ένα υπέρτατο σκουλίκι απο την ματαιοδοξία σου.

Αμα το παίξεις κρίτης, ξερνάς χολή και κάνεις βίντεο με ατάκες δημοτικού με μερικές τρολο εξυπνάδες απο το mirc τότε έχεις πολλά προβλήματα αγόρινα μου!!!

Παίξε κανα βίντεο γκεημ με τον Βασιλικό Ντούρβα(άλλο ενα καθυστερημένο ζώο που πάω στοίχημα θα ειναι ΡΕΑΛ και ΠΑΟ) και όλα ειναι κομπλέ!!!

Μην φοβάσαι αυτό που κάνεις έχει ψωμί αρκετά  γαμημένα παιδάκια θα σε μιμηθούν και να γράφουν παρόμοιες ατάκες που κάνουν την Ελλάδα και τον κόσμο μας υπερήφανο!!!\
keep the good work...και στο τέλος ας γεμίσουμε και με άλλους κλαρινογαμπρούς, καριόλες του fb και διάφορα άλλα groups με χιλιάδες φαν τους μιχάλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου