Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο φασισμός ηταν γνωστός...μην πέφτεις απο τα σύννεφα σύντρολλε


Η Εγκληματική δράση της Χ.Α ηταν γνωστή εδώ και χρόνια, όμως τώρα τυχαία μετά την δολοφονία του Φύσσα ο Δένδιας τους πήγε φυλακη(έπρεπε να ειχαν παέι απο την εποχη του Περίανδρου).
Πάντως για μένα εαν δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ οι ναζιστές-δολοφόνοι της Χ.Α που ειναι πατριδοκάπηλοι και ανθΈλληνες και εαν τα σταγονίδια δεν απομακρυνθούν πλήρως απο αστυνομια και στρατό δεν πρόκειται να παταχθεί ο ναζισμός ο οποίος στηρίζεται στο Κεφάλαιο που τους ειχαν απο χρόνια για μπράβους...
Ακούστε μια ειλικρινη δήλωση ενός πρώην μέλους στον Άλφα,για να δειτε οτι δεν σας τρολλάρω...


                 

Ειμαι απόλυτα βέβαιως οτι θα ετοιμαζαν πραξικόπημα, αυτο ηταν και ειναι ο πραγματικός σκοπός και όχι η είσοδος έτσι απλά στην βουλή, τον λέγαν και οι ίδιοι έχουν γραμμένο το κοινοβούλιο στα παπάρια τους,
Εαν η αριστερά και ο κόσμος ο προοδευτικός(απο την κεντροδεξια) δεν ενωθεί τότε τα ίδια φίδια κάποτε θα μας δαγκώσουν τόσο άσχημα που θα εχουμε θέμα...

Ο πόλεμος δεν τελείωσε δυστυχώς!!!

Όσον αφορά την θεωρία των δύο άκρων γελάει ο κόσμος...κατα αρχάς υπάρχουν μαλάκες χουλιγκάνοι αριστεριστές οι όποιοι έχουν κάλο στον εγκέφαλο αλλά δεν ειναι δά και εγκληματίες...(εξαιρώ την 17Ν  οι όποιοι παίξαν άλλο ρόλο με μυστικές υπηρεσίες κλπ).

Μπορούμε να πούμε οτι η Χ.Α ήθελε να γινει η μάλλον προσπάθησε και το κατάφερε να σπείρει το μίσος και την διχόνοια στον Έλληνα, να διαχωρίσει τον κόσμο σε αριστερούς και Πατριώτες, σε προδότες και Σωτήρες, σε σωστούς και λάθους, σε πλυμμένους και άπλυτους...αυτη η νοοτροπία τον γαμημένο φασιστών ο μικροαστός Έλληνας την ακολούθησε με αποτέλεσμα να τους θεωρεί λαικούς αγωνιστές...ποιους αυτούς που δεν έχουν ιδέα απο αρχαια Ελληνική φιλοσοφία απο Σωκράτη που δεν διαχώριζε τους ανθρώπους!!!
Κατάφεραν και έσπειραν το μίσος, έσπειραν τον φόβο  και την μιζέρια...εάν δεν τους σταματήσουμε με γνώση, με παιδεία και καλοσύνη δεν θα νικήσουμε...και ειναι ΑΝΑΓΚΗ να νικήσουμε!!!

Κλείνω με RATM που λέει το αυτόνοητο
 Some of those that were forces are the same that burn crosses

                                                           

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;


Κανένας άνθρωπος δεν αποτελεί μόνος του μία “Νήσο”. Κάθε άνθρωπος είναι ένα κομμάτι της “Ηπείρου”, ένα μέρος του “όλου”.
 Αν η θάλασσα καταπιεί ελάχιστη έκταση γης,
η “Ευρώπη” θα μικρύνει.
Το ίδιο γίνεται κι αν καταπιεί ένα “Ακρωτήρι”.
Το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι των φίλων σου ή με το δικό σου σπίτι.
Ο θάνατος κάθε ανθρώπου αφαιρεί κάτι από μένα τον ίδιο,
συνδέεται αδιάσπαστα με το Ανθρώπινο Γένος.
 Έτσι, ποτέ μη στείλεις να ρωτήσεις : “για ποιόν χτυπά η καμπάνα”.
Χτυπά για σένα
Ernest Hemingway 

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ψυχο Τρολλικη άποψη για το σήμερα


Μπήκε ο Σεπτέμβριος καιρός να το γιορτάσουμε παιδια, επιτέλους ξεκινάει το επόμενο διάστημα η νέα λογική της κυβέρνησης, ΦΑΠ και ΤΑΠ και Ε9 έρχονται να μας ξεσκίσουν την τσέπη.

Με χάρα και καμάρι θα τους πληρώσουμε, θα σκύψουμε ευλαβικά το κεφάλι και θα πληρώσουμε τους καλούς μας δανειστές...

Ζήτω η μεγάλη Ελλάδα του ΣαμαροΒενιζέλου που μας έχει διδάξει ήθος και να κάνουμε θυσία.

Ζήτω επίσης και ο Τσίπρας που δεν ξέρει εαν ζούμε υπο κατοχή...και λέει οτι θα βάλει εναλλακτικά μέτρα(όπως λέμε οχι απο το μουνί αλλα απο το κώλο), θα καταργήσει το υπάρχον μνημόνιο με ένα καινουργιο!!!

Ζήτω και τα αντιστασιακά Χρυσά Αυγά που παλευούν κόντρα στο σύστημα, μοιράζοντας ψωμί και τρόφιμα στις λαικές...να μην ξεχάσουμε Ελληναράδες να ψηφίσουμε τον Λιακό για δήμαρχο της Αθήνας.

Ζήτω και το ανύπαρκτο σταλινικό ΚΚΕ που πούλησε το 90,2 και τις επιχειρήσεις σε Καπιτάλες επιχειρηματίες...τουλάχιστον τώρα το κόμμα έχει λεφτά για αφίσσες και για προπαγανδιστικό υλικό φήμες λέμε οτι ο Κουτσούμπας θα βγεί στο βουνό παρέα με την Ελένη Γερασιμίδου!!!

Να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο και στα γκομενάκια στο instagram που μας καβλώνουν με τις φώτος τους...

΄Ειναι γνήσιες απόγονες των αρχαίων Ιερόδουλων...κρίμα που η πουτανιά ειναι ακόμα πουριτανική στο Ελλαδιστάν!!!

Εν κατακλείδι μάγκες , να μην ξεχάσουμε να πάρουμε καραμπίνα....να την γεμίσουμε και να κοιταχτούμε στον καθρέπτη να πατήσουμε σκανδάλη και να λυτρώσουμε τον εαυτό μας απο την υπάρχουσα μιζέρια.
 Εαν ειμαστε συνηδειτοποιημένοι την καραμπίνα την χρησιμοποιούμε προς εκείνους που ξέρουν να ελέγχουν το παιχνίδι και να μας γαμάνε  εαν δεν έχουμε τα κότσια να βρούμε την ψυχική δύναμη να αλλάξουμε τον εαυτό μας τότε επιβάλλεται να ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ τα μυαλά μας!!!
Ή Τίναγμα μυαλών η Ψυχοφάρμακα που σημαίνει αργός βασανιστικός θάνατος...

Μια καθαρά ψυχο-τρολλικη άποψη απο τον Γιατρολλ
Χαιρετισμούς στα αδέρφια του indymedia trolls